مشاوره حقوقی رایگان - تمکین مرد اگر مردی چهار تمکین نکنه چه حکمی داره

سلام شوهرم چهار ساله من را از منزل بیرون کرده وتا این مدت تمکین نداده ومن درسختی زندگی کردم ودر خانه اقوام به سر بردم الان بنده شکایت برای نفقه کردم رفته تمکین داده آیا ایشان هیچ جرمی مرتکب نشدن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ترک انفاق تا زمان احراز عدم تمکین شما محقق شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید مطالبه نفقه و اجرت المثل و مهریه خود را کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ایشان ترک انفاق نموده اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید نفقه این چند سال را مطالبه کنید و نفقه بعد از صدور حکم تمکین تعلق نمی گیرد.
در پرونده تمکین در جلسه دادگاه حاضر شوید و اعلام کنید که زوج شما را از منزل اخراج کرده است و از طرفی در دادگاه بگید حاضر به تمکین هستید و از دادگاه بخواهید اگر زوج منزل در شأن شما تهیه کند حاضر به تمکین هستید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به جای دادخواست نفقه باید شکایت ترک انفاق می دادید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ترک انفاق جرم است ولی ایشان جرم دیگری مرتکب نشده است البته از موجبات طلاق شما نیز است