مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سرقتی

با سلام من ٢٠روز پيش ماشينی خريدم كه تمام مدارك ان كامل هستش از سند كمپاني تا وكالتي كه به طرفي داده كه من ماشينو ازش خريدم همه مدارك موجوده الان ماشينو حكم توقيف فيزيكيشو گرفتن بردن پاركينگ كه ماشين سرقتي بوده و مدارك دستو تو همه جعليه در صورتي كه ٧روز بعد از اينكه من ماشينو خريدم حكم سرقتي بودنشو گرفتن از كسي كه من ماشينو خريدم چند روز قبل از از فروشش به من پلاكو عوض كرده و سند قطعي زده به اسم و فروشنده به من وكالت داده ولي الان ميگن ماشين سرقتيه با وجود اينكه تمام مداركو من دارم. ميشه راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید از فروشنده شکایت کنید وگرنه ممکنه به اتهام خرید مال مسروقه و مشارکت در جعل تعقیب شوید