مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین توسط شورای شهر

سلام خسته نباشید در شهر ما شورای شهر، باغهای زراعی را تفکیک و قطعه بندی کرده و بین کسانیکه قولنامه ش رو داشتند تقسیم کردند. روز تقسیم بنده حضور نداشتم و قطعه زمینی را که پرتی دارد و کج و ناهمواری را بمن اختصاص داده اند و فردای آنروز نامه آنرا بدستم دادند. به چه عنوان میتوانم شکایت نمایم و درخواست قطعه دیگری نمایم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا حضوری پيگير ماجرا شوید قابليت شکایت نیز دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا مشخص گردد که انتقال به شما به چه صورت بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری از علت ماجرا با خبر شوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال تقسیم نامه را بدهید و سپس درخواست تقسیم بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آن را تضمین بدون هماهنگی قبلی و بدون رضایت شما به شما داده شده باشد می توانید موضوع را در کمیسیون مطرح کنید تا رسیدگی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر عدم حضور شما با عذر موجه بوده یا به شما اطلاع نداده بودند بله می توانید درخواست تفکیک مجدد بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که بدون هماهنگی و اطلاع صاحبینه زمین تقسیم فوق صورت گرفته می توانید به سازمان مربوطه مراجعه و ابطال تقسیم فوق را خواستار شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تقسیم به غلط انجام شده ویا مالی که تقسیم شده به ضرر شخص باشد ویا مال تقسیم از مالیت افتاده باشد امکان ابطال تقسیم نامه وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای ابطال تقسیم نامه را کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحت عنوان مالک اگر بوده اید که نمی توانند، این زمین مال چه کسی بوده است؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام عضو می بایست بررسی شود که مشخص گردد انتقال به چه شکل صورت گرفته است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

باید دید ترتیب واگذاری به چه صورت بوده

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به صورت حضوری از علت ماجرا با خبر شوید .