مشاوره حقوقی رایگان - الزام همکاری‌ با مراجع قانونی برای توقیف‌ مال دیگری

با عرض سلام
اگر برای توقیف اموال همسایه مراجعه کنند ، آیا همسایه دیگر از نظر ورود مراجع قانونی به داخل آپارتمان یا جواب به پرسش های آنان موظف به همکاری هست یا میتواند بی تفاوت و بی طرف رفتار کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وارد حریم ملک همسایه نشود نمیتواند دخالتی کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همسایه تکلیفی در این مورد ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر همسایه هیچ تکلیفی ندارد و امکان الزام همسایه وجود ندارد.

یک وکیل

وظیفه ای نیست ، ورود بستگی به اختیارات تعیین شده بستگی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما وظیفه ای در این مورد ندارید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

میتواند بی تفاوت باشدو بیطرف چرا که با پرسش های متعدد ممکنه مانع اجرای حکم بشه

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام تکلیفی ندارند مگر دستور مقام قضایی باشد