مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در صورت داشتن قدرت مالی در گذشته

بنده همسرم مرداد 97 رفتن مهریه شونو گذاشتن اجرا اما من دو ماه قبل اون حسابامو تخلیه کرده بودم بنام مادرم انتقال داده بودم بعدها از اونجا هم برداشتم و یه ماشین داشتم که سندش بنام ایران خودرو بود چون اقساطی بود. بنده یه قولنامه به تاریخ سه ماه قبل نوشتم و ماشینو بنام دوستم کردم و سند زدم اما ماشین دست خودمه. بعد از چهار ماه همسرم اومد سر خونه زندگیش بعد شش هفت ماهه دوباره رفت و شهریور مهریه اشو از دادگاه احضاریه فرستاد. خانمم از بنده هیچ چیز نتونست توقیف کنه و بنده یه شرکتی که بنامم نیست ولی سهامدارشم کار میکنم و بیمه ام با حداقل حقوق رد میشه خواستم بدونم چون قبلا قدرت مالی داشته ام و خانمم میدونه چون مقداری از حسابم تو بانک خواهر خانمم بود آیا من اگه تقاضای اعسار بدم دلیل میشه اعسارمو نپذیرن؟ سوال دومم اینکه آیا ماشینی که بعد از اجرای مهریه از طریق ثبت نام دوستم کردم فرار از دین هست؟ یا اینکه هنگام دادخواست اعسار قاضی نقل و انتقالات یکسال قبل رو نگاه میکنه؟ ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر اعسار به شرایط فعلی فرد اطلاق دارد نه گذشته سوال دوم؛بله فرار از دین است اگر بعد از اجراییه نقل و انتقالی صورت پذیرد