مشاوره حقوقی رایگان - میزان برداشت از حساب مسدود شده پس از رفع مسدودی

سلام. ضامن شخصی هستم در بانک قوامین که دو ضامن دیگه هم بجز من داره. مبلغ وام 60 میلیون... مبلغ بدهی در حال حاضر 52 میلیون.. حدود 7 میلیون دیر کرد داره.. بانک نامه کسر اقساط به سازمان ضامنین زده اما سازمان هنوز کسر از حقوق رو اجرا نکرده.. بنده بعنوان یکی از ضامنین چون در همان بانک 63 تومن حساب روزشمار دارم و در دسترس تر بودم بانک مبلغ کل بدهی باقیمانده 52 میلیون پول منو مسدود کرده و تلفنی به بنده اعلام کرده در صورتیکه دیرکرد پرداخت بشه رفع مسدودیت خواهد کرد. با توجه به اینکه تا چند روز دیگه من میبایست مبلغ موجود در بانک رو جهت پیش رهن خونه برداشت کنم خواستم بپرسم در صورتیکه مبلغ دیرکرد وام پرداخت بشه و رفع مسدودی بشود آیا کل مبلغ رو میتونم قانونا از بانک برداشت کنم و آیا باز هم بانک مبلغی رو پس از رفع مسدودیت میتواند گرو نگه دارد و برای برداشت بنده بهانه تراشی کنه ؟ راهنمایی بفرمایید ممنون میشم