مشاوره حقوقی رایگان - وکلای عزیز لطفاً راهنمایی درست بفرمایین

من حدود سه هفته پیش یه سوالی اینجا مطرح کرده بودم در رابطه با کرایه لباس عروس که حدود یک میلیون تومان بیعانه پرداخت کرده بودم و متاسفانه عروسی ما عقب افتاد و مزون هم پولمونو پس نمیداد، آقای وکیل که حالا اسمشون رو نمی‌برم به من گفتن هیچ راهی وجود ندارد که پولتونو پس بگیرین، ولی من توجهی نکردم به حرفشون چون بنظرم یک میلیون بابت چی نباید بهم میدادن؟ از طریق اتحادیه اقدام به شکایت کردم و به دلیل همینکه فاکتور بهم نداده بودن، قیمت بالای لباس و خیلی دلایل دیگه که همسرم با دیگران مشورت کرد کل مبلغ یک میلیون تومانو پس گرفتیم بدون اینکه ریالی ازش کسر بشه، خواستم به وکلای عزیز بگم که لطفا با دقت و صبر و حوصله بیشتری مردم راهنمایی کنند، چون اگر من به حرف همین وکیل گوش میدادم و میگفتم وقتی وکیل میگه راهی براش نیست، پس حتما نیست، پول من هیچوقت بهم برنمیگشت و این مسولیتش با شما بوده که راهنمایی اشتباه کردین! به همه مردم هم توصیه میکنم با حرف یک نفر از روند کار توقف نکنند و تا اونجایی که میشه از آدمهای متخصص مشورت بگیرن!
با تشکر از وبسایت و وکلای عزیز!

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام دوست عزیز چقدرخوب که شما موفق شدید .همونطور که میدانید ماوکیلیم و وظیفه ما اینه منطبق بر قانون به شماپاسخ بدهیم همکار عزیزمون هم حتما به دلیل اینکه فاکتور نداشتید ویاهردلیل دیگه ای راه قانونی به ذهنشون نرسیده این دلیل براین نمیشه که نظر ایشون اشتباه باشه یا... منم باشماموافقم همیشه راهی وجودداره ...ولی اینم فراموش نکنیدشماازطریق طرح شکایت درمرجع قضایی به حق خودتون نرسیدید اتحادیه مرجع قضایی نیست ..ماوکیل دادگستری هستیم و فقط مطابق قانون وازطریق مراجعه به مراجع قضایی امکان طرح وپیگیری دعوا داریم و...باارزوی موفقیت برای همه و تشکر ازتمامی وکلا ی محترم