مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام بنده نزدیک به 14 سال قبل در یک رزمایش از ناحیه دو مهره کمر جانباز بیست درصد شدم از بابت زانوی پای چپ هم دچار پارگی مینیکی و رباط صلیبی گشتم ولی پیگیر زانو نشدم الان نزدیک به چند ساله بخاطر قرص ایی که مص ف میکنم از ناحیه اعصاب و روان تحن روانپزشک هستم و چند نوبت بستری شدم در بیمارستان سابقه خدمتی بنده 21سال می باشد آیا بنده را بازنشست میکنند با 30روز حقوق یا خیر.با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما باید بازنشست کنند ولی فکر نکنم راحت قبول کنند پس باید به دیوان عدالت اداری تقاضای رسیدگی بدید . ولی قبلاً از اداره مربوطه درخواست کنید اگر جواب منفی دادند سپس به دیوان مراجعه کنید.