مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست از کارشناس حقوقی به کارشناس دبیرخانه

درود
وقت بخیر
اینجانب کارمند رسمی قطعی شهرداری هستم
که بیش از 15ماه از تبدیل وضعیتم به رسمی قطعی میگذرد
که حکم اولیه با پست سازمانی کارشناس حقوقی به بنده ابلاغ شد
ظاهرا امروز نامه ای از طرف کارگزینی به استانداری ارسال شده مبنی بر تغییر پست اینجانب از کارشناس حقوقی به کارشناس دبیرخانه
برای جلوگیری از اینکار به کجا مراجعه و چطور اقدام کنم؟و آیا اینکار کارگزینی قانونیست یا خیر؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما، این کار ،کار گزینی اگر مدرک تحصیلی شما حقوق نبوده و پروانه وکالت نداشتید بله قانونی است . اما برای شکایت چون شهرداری دولتی نیست باید به اداره کار شکایت کنید