مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

سلام من یک سال پیش سنگ کلیه عمل کردم بعد از اینکه مرخص شدم چند جلسه ام مطب دکتر برای ویزیت و دارو دادن رفتم ولی نگفت برات دبل جی گذاشتم باید درش بیارم.بعد این مدتی گذشته از چند وقت پیش دیدم یسره دل درد شدید و عفونت بی نهایت شدید ادرار دارم هنوزم اون لوله داخل بدنم هست میخاستم ببینم میتونم از دکتر شکایت کنم.ممنون میشم ازراهنمایی بکنی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادسرای جرایم پزشکی به علت قصور پزشکی ، شکایت خود را مطرح نمایید و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مار گذاردن استنت دبل جی همراه با درد های شدید است که باید از مسکن و شیاف استفاده کنید و بین بیست تا پنجاه روز در برخی موارد بیشتر باید در بدن بماند تا خورده ریز های سنگ دف شود جای نگرانی و شکایت نیست ببین ما مشاوره پزشکی هم علاوه بر مشاوره حقوقی می دهیم همه هم رایگان بازم بگید ایران بد جاییه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر بعد از گذشت این مدت خیر چرا که هرگونه اقدامی که پزشک انجام میدهد در خلاصه شرح عمل ذکر می‌شود مگر اینکه چیزی از این قضیه ذکر نشده باشد