مشاوره حقوقی رایگان - عودت وجه

سلام وقت بخیر. من مدرس کاشت ناخن هستم و برای ثبت نام هنرجوها به همراه شماره کارت شرایط ثبت نام رو ارسال میکنم. و شرایط ثبت نام این هست که هنرجوها میتوانند با بیعانه ثبت نام کنند تا افزایش قیمت شامل اونها نشه و تا زمانی که تسویه نکنند
اموزش داده نمیشه و عودت وجه بیعانه هم نداریم. با این تفاسیر اگر هنرجو تقاضای استرداد وجه نماید و یا اقدام به شکایت کند، از جانب من تخلفی صورت گرفته؟در نهایت حق با چه کسی است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که هنرجو شرایط شما را پذیرفته است حق شکایت نخواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توافقات شما خلاف قانونی نیست اما بهتراست تحت قرارداد مکتوب ود وهردو امضا نمایید در این صورت بخاطر عدم انجام تعهدات در دحدوده تعهدات قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیعانه باید مسترد شود و اگهی شما مبنی بر عدم استرداد بیعانه چون بر خلاف قانون است در دادگاه قابل اعتنا نیست پس بهتره بهشون پس بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست
اما متن را بدهید یک وکیل متخصص بنویسد
زیرا امکان بروز مشکل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طبق قرارداد عمل کرده باشید و این قرارداد به تایید هنرجو هم رسیده باشد مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما مجوز تدریس ماست ناخن داشته باشید طبق توافق می توانید اعلام کنید که بیعانه قابل استرداد نیست.
ولی اگر مجوز نداشته باشید در این صورت می توانند مبلغ پرداختی را استرداد کنند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قراردادی تنظیم بشود بین طرفین براساس همان قرارداد عمل میشود و معتبر است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بر اساس قراداد فی مابین طرقین عمل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در صورت عدم آموزش ، شما باید بیعانه را مسترد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به توضیحاتی که فرمودید حق استرداد مبلغ بیعانه را ندارند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توافقات فی مابین شما و هنر جو ها می تواند در زمره مفاد ماده 10 قانون مدنی قرار بگیرد و حالت مشروع داشته باشد و قابل دفاع نیز است ،
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما توضیح داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون قراداد و توافقات افراد قابل اجراست فقط اگر شما قرارداد کتبی ندارید باید بتوانید شرایط شفاهی رو اثبات کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بدیهی است قراردادشفاهی باتعبیرشماباید اثبات گردد وگرنه ایشان میتوانددادخواست مطالبه وجه وتاخیرتادیه دهدومحکومید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی شما خدماتی ارائه نمیدهید وهنرجو خدمتی از شما نگرفته میتواند ادعای استرداد وجه را بنماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در صورتی که آموزشی از جانب شما صورت نگیرد مبلغ قابل مطالبه می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توافقات در صورتی که در قالب قرارداد تنظیم گردد و به امضای طرفین برسد معتبر می باشد