مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام شوهر من تمام مدارک من شناسنامه کارت ملی و قباله ازدواج رو دست خودش نگه داشته و من هیچ مدارکی دستم ندارم و من خانه را ترک کردم و در حال حاضر خانه پدرم هستم
من چطور میتونم تقاضای طلاق بدهم یک سری خواستیم توافقی جدا شیم تا مرحله مشاوره رفتیم و نامه عدم سازش ما آماده شده و نرفتیم دنبالش ادامه بدیم حدود یک ماه گذشته از نامه عدم سازش و ما در شهر محل زندگیمون اقدام کرده بودیم به توافقی و فکر کنم اون نامه عدم سازش گرفته دستش نگه داشته و در حاله حاضر من تهرانم آیا باید همان دادگاه بریم تکلیف مدارکم چی میشه میتونم از شهر خودم دوباره درخواست طلاق بدم بدون مدارک دادگاه قبول می‌کنه چطور میتونم به مدارکم برسم...متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

اول بابت شناسنامه و کارت ملی باید شکایت کنید و آن را پس بگیرید بعد درخواست طلاق مطرح کنید

پرسشگر :

ممنونم ولی چه‌طور شکایت کنم وقتی هیچی ندارم

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با کپی مدارک به دلیل موضوع دعوی در این خصوص مشکلی ایجاد نمی کند