مشاوره حقوقی رایگان - toghofe khodro

slam man ye khodro sale 95 gereftam ta mahe azare 96 ghest dasht ke pardakht kardam tire sale 97 ye vekalate tam gereftam vali moteasefane vase tavize pelak naraftam alan maleke ghabilye khodro bedehiye maliyati dare va hokme toghife pelak sader shode chekar bayad bokonam? alan khodro to parkinge. va sahebe ghabli javabe telefon nemide

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز فارسی بنگارید باید ایشان را از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند نمایید