مشاوره حقوقی رایگان - ایرادگیری اجرای احکام از رای قطعی

پرکنده همسرم به اجرای احکام رفته و موضوعش سرقت بوده وحکم قطعی14 تومن جریمه داره که پرداخت شد‌ولی اجرای احکام میگه چون تو اعترافات گفتی 40 گیرت اومده چرا 14 جریمه دادی و اعترافات اولیه همه تکذیب شده و از روی ترس و فشار بوده آیا اجرای احکام میتواند پرونده رو دوباره به جریان بندازه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرای احکام طبق حکم قطعی دادگاه عمل خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی بتوان اعاده دادرسی نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام طبق حکم دادگاه عمل خواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر فقط وطیفه دارد طبق متن حکم اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
حکم قطعی صادر شده است و اجرای احکام باید فقط حکم را اجرا نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط حکم دادگاه ملاک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی صادر شده باشد پرونده به اجرای احکام کیفری رفته تا موضوع رد مال انجام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وظیفه اجرای احکام مربوطه عمل بر اساس حکم قطعی است نه چیز دیگر ،
مگر اینکه شما تحت شرایطی خاص درخواست اعاده دادرسی نمایید که باید مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر دقیقی نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرای احکام طبق حکم دادگاه عمل خواهد کرد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر تکلیفی ندارد که به مفادرای ورود کند واقاریرواعترافات را بررسی کند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اجرای احکام به حکم قطعی دادگاه عمل میکند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی تواند باید براساس اجراییه اقدام نماید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
اجرای احکام صرفا وظیفه ی اجرای مفاد دادنامه ی قطعی را دارد . هر آنچه در مفاد دادنامه و دستور دادگاه هست باید توسط اجرای احکام ، اجرا شود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حکم قطعی شده واجرای احکام باید حکم را اجرا نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرای احکام طبق حکم قطعی دادگاه باید عمل نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تفسیر رای با دادگاه صادرکننده حکم قطعی است اگر در اجمال داشته باشد یا اینکه دو پهلو باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حکم قطعی و لازم‌الاجراست به اجرای احکام مراجعه کنید