مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی

سلام و عرض ادب
بنده یک دستگاه خودرو 206 به صورت قولنامه و همینطور وکالت فروش بهم داده شده اما من به دلیل زمان و نبود پول نتونستم برم کارای تعویض پلاک رو و سند به نام بزنم حالا یه شخصی از کسی که من خودرو رو خریدم شکایت کرده تا رسیده به توقیف خودرویی که من خریداری کردم الان خودرو من تو کلانتری توقیف هستش و بهم گفتن باید بری از دادگستری پیگیر بشین الان من دقیقا باید چیکار کنم آیا با بردن قولنامه و وکالت فروش میتونم ماشینم رو از توقیف دربیارم یا نه..ممنون میشم اگه راهنماییم کنین متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسته به نظر قاضی می توانید اگر قولنامه شما مقدم بر قولنامه فرد شاکی باشد