مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

تهمت اعتیاد زده بهم زنم و خانواده ش، قبلا مصرف میکردم ولی الان نه مصرف ندارم،
میتونم ازشون شکایتی کنم؟ مراحلش چه جوریه؟ چه مجازاتی داره چند نفر شاهد دارم که بهشون گفتند که معتادم ،، در ضمن زنم دادخواست طلاق داده منم الزام تمکین براش فرستادم، حالا چه کنم که طلاق ندم بیکار هم هستم، میترسم برم سر کاری روز هم زنگ زدند دادگاه دارم و نتونم بیام به هر شرایطی تکلیف اون جلسه و دادگاه چی میشه، چطوری میتونم از قاضی بخوام دستور برگشتش به خونه را بده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اعتیاد یا نقض هریک از شرایط ضمن عقد حق طلاق را برای زوجه ثابت میکند