مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خانم بنده بدون اجازه من در سال 91 اقدام به تاسیس شرکت نموده و از آن زمان تاکنون برادر همسرم از مزایای این شرکت مثل وام و ... استفاده زده است حال که بنده توجه شده ام و درخواست انحلال شرکت را دارم ایشان از قبول آن سرباز می زند لطفت مرا راهنمایی کنید چگونه می توانم جلو فعالیت شرکت را بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما هیچ حقی برای انحلال شرکت یا جلوگیری از فعالیت آن ندارید کما اینکه برای تاسیس آن هم حقی نداشته اید که بخواهید اعمال کنید.