مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وکالت

سوال بنده از شخصی طلب 150 میلیونی تومانی داشته در سال 96 از طریق اجراییات ثبت اسناد کامیون کشنده پس از استعلامات قانونی که مالکیت آن محرز شده توقیف کردم پس از 17ماه که نامبرده توقف عملیات اجرایی از طریق دادگاه گرفته بود موفق شدم مبلغ مذکور ازش بگیرم در این میان شخصی دیگر با ارائه دادخواستی ادعای مالکیت 4دانگ کامیون را با عنوان اثبات وقوع بیع و معامله رو با ارائه وکالت فروش برا سال 91 و قولنامه اقدام به شکایت بر علیه بنده و اداره ثبت و مالک اولیه نموده که در این میان بنده متوجه شده ام مالک اولیه شش دانگ کامیون در سال 96 دوباره با وکالت به شخصی دیگر انتقال داده آیا شخص اول میتونه برام مشکل ساز باشه یا مسئولیتی برا من هست ممنون اگه جواب بدید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر طلبتان را گرفته اید باید خودرو به حالت اول برگردد دیگر چه ربطی به شما دارد که مالک چه کسی هست