مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش

با سلام کارمند اداره آب منطقه ای هستم یکی از ارباب رجوع ها در هنگام بازدید از چاه اقدام به ضبط صدا و فیلم به صورت غیرقانونی از من کرده و علاوه بر این با واریز مبلغ یک میلیون تومان به حساب مادر بنده که آن هم مدارک لازم را ارائه کردم که طرف به مغازه سوپری برادرم چندین بار مراجعه کرده و از موقعیت سو استفاده کرده و بابت اقلام خریداری شده از مغازه به کارت مادرم که برای امور مغازه استفاده می‌شده اقدام به واریز وجه کرده اند. واین درحالی است که بنده هیچ کاری که خلاف قانون و مقررات اداره باشه رو برای ایشان انجام نداده ام والان به مدت 20 روز از کار تعلیق شده ام وحراست اداره مدام می‌گوید که ما میدانیم ویرایش ما گواهه که پاپوش است ولی یه شخص نظامی پشت این آقاست وما خودمان هم مانده ایم که چیکارکنیم . اداره به من می‌گوید تونیروی شرکتی هستی و نیروی ما نیستی اونم بعد از 15 سال کار کردن هنوز تعلیق هستم و اصلا هیچ کس جواب گو نیست و تعیین تکلیف هم نمی‌شوم میخواستم بدونم چیکارکنم و اینکه آیا از طرف مقابل که آبروی من رو در اداره برده اونم فقط با استناد به همین ها میتوانم با شکایت اعاده ی حیثیت کنم.

پاسخ ها :

شکایت اعاده حیثیت برای درست کردن پاپوش اثبات بیگناهی در اتهام پاپوش درست کردن تعلیق از کار