مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

باسلام، بنده هفته پیش به علت شرب خم راهور از من بنده تست گرفت که 18درصد مثبت بود و چون خودرو بنام من بود ولم کردن گواهینامه ضبط شد و رفتم دادگاه گفت ابلاغیه میاد و هنوز1ماه گذشته خبری نشده قبض پارکینگ هم تو دادگاه است میخواستم بدونم چجوری اقدام برای آزادی خودروم کنم‌ و بار اولم هست گفتن ابلاغیه اومد با ضامن بیا و هیج ضامنی ندارم اگر انکار کنم امکانش هست تبرئه شم و آزادی ماشین ربطی به خودم داره یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بدون سپری کردن تشریفات قانونی خودرو آزاد نمیشود. اگر تست مثبت بوده محکوم خواهید شد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم