مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی. موارد لزوم اطاعت زن از شوهر

با سلام
بنده دارای دو فرزند هستم خانومم بسیار عصبی جیغ جیغو و بسیار وابسته به پدر و مادرش است نزدیک 15 سال است ازدواج کرده ایم هنوز خودش را جزو خانواده پدرش می داند در صورتیکه کارمند است و حقوق ماهیانه دارد ماهیانه مبلغی هم از من دریافت میکند و از حقوق دریافتی از محل کارش و چگونگی ذخیره یا هزینه آن چیزی به من بروز نمیدهد حتی بدون اجازه من ضامن خانواده پدر مادرش و خواهرش میشود یا مبالغی به آنها قرض می دهد. از طرفی در خانه خودمان باعث اعصاب خوردی من و فرزندانم شده و بیخودی جر و دعوا راه میندازه و مقصرش را خواهران من میداند در صورتیکه آنها به خانه من رفت و آمد نداشته و ارتباط کمی دارند. با راه انداختن بهانه واهی و دعوا سریع بچه ها را بدون اجازه من به خانه پدرش برده و برای چندین روز به روستای قبلی آنها میبرد و اجازه تماس بچه ها با من را نمیدهد. ضمنا پدر و مادرش با وجودی که اخلاق دخترشان را میدانند شدیدا از او طرفداری می کنند.
خواستم بدانم برای برخورد با این موارد قانون به من اجازه شکایت و حقوقی برای من قایل است یا خیر و چگون و از چه طریق باید پیگیری کنم. منتظر راهنمایی و پاسخ شما هستم.
ممنون. س.ک

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به مرکز مشاوره خانواده مراجعه کنید.