مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح معبر

سلام خسته نباشید اینجانب یک قطعه 200متری زمین گرفتم که بعد از یکسال که کارشناس بردم گفتند جزء معبر است و جدیدا رفته داخل طرح معبر .
لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان فسخ با شرایطی وجود دارد
از شهرداری نیز میتوانید قیمت زمین را مطالبه نمایید
با یک وکیل دادگستری مشورت شود

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام اگر قبل از طرح خریداری کردید به شهرداری محل جهت اخذ قیمت وگرنه طرح دادخواستی با موضوع اعلام بطلان معامله علیه فروشنده به لحاظ مالیت نداشتن و عدم انتفاع از مبیع را مطرح کنید