مشاوره حقوقی رایگان - كار شراكتی

بنده با ٣تا از دوستانم يك شركت تعاوني معماري رو حدود ١٠سال پيش با سهام مساوي تاسيس كرديم. سال گذشته يكي از اين دوستان با توجه به كاركرد حساب شخصي خودش كه ربطي به شركت نداشته يك وام ٣٠ميليوني براي پول پيش دفتر جديد از بانك گرفته و الان قصد جدا شدن از اين گروه ٤نفره رو دارد. ايا اين شخص ميتواند ادعايي نسبت به اين وام داشته باشد؟ و خواسته باشد اين وام رو بردارد؟ در صورتي كه زمان گرفتن وام اين موضوع رو مطرح نكرده؟ و هنوز ٢سال از قسط اين وام مونده. ايا وام جز سرمايه شركت محسوب ميشود يا شخص ميتواند اين ادعا رو داشته باشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر اقدامی که افراد با نام شرکت نموده باشند مربوط به شرکتاست و این وام هم مربوط به شرکت است