مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه پس از مرگ همسر

با سلام. دایی من فوت کرده و چون فرزند ندارد بر اساس انحصار وراثت سه چهارم اموالش به مادر من میرسد. گر چه بر اساس اظهارات همسرش تمامی اموالش که بالغ بر 5 میلیارد تومان است به نام همسرش کرده و تنها مبلغ 60 میلیون تومان موجودی در حسابش مانده خانمش مهریه اش رو به اجرا گذاشته و اظهار میدارد ان شصت میلیون هم به ایشان میرسد. ایا با این تفاسیر به مادرم ارثی نمیرسد. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مهریه جز دیون متوفی میباشد و ابتدا باید پرداخت شود پس از ان چنانچه اموالی باقی بماند تقسیم میشود

یک وکیل

اگر اموالش به نام همسرش هست مادر شما چیزی نمیبرد