مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام حق طلاق با خانوم هست و آقا مشکلی باطلاق ندارن ولی خانوم میگه دادگاه گفته حتما باید برای اینکار وکیل بگیرید هزینش میشه 12میلیون تومان حالا خانوم میگه آقا باید هزینه وکیل رو بدن. سوال اینه چرا بدون وکیل کار انجام نمیدن وقتی توافقی وتفاهمی هست و حق طلاق روهم آقا به خانوم داده ممنون.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. داپگاه ها وکیل مدنی را قبول نمی کنند طبق قانون فقط وکیل دادگستری که پروانه معتبر وکالت داشته باشد حق وکالت دارد. به دلیل این که شما وکیل مدنی شوهرتان هستید لذا از طرف خودتان می توانید در دادگاه شرکت نمایید لیکن برای شوهر می بایست با وکالت نامه مدنی که دارید چنانچه حق توکیل به غیر را دارید می بایست وکیل دادگستری انتخاب نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مشکلی از این بابت نیست و بدون حضوری وکیل هم میتونید توافقی طلاق بگیرید