مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام خسته نباشید همسرم دو سال برای پیدا کردن کار به خارج از کشور رفت البته قرار بود 2 ماهه برود ولی 2 سال شد و تو این مدت فقط اجاره خونه رو پرداخت کرده پدرش عمل قلب داشتن که سرزده و بیخبر اومدن ایران و من متوجه شدم و ممنوع الخروجش کردم همچنان بیکار هستن و 16 سال از ازدواج ما میگذره بیکار بودن و هستن چگونه میتونم طلاق بگیرم من دادخواست طلاق و نفقه و مهریه و اجرت المثل دادم ایا میتونم از بندهای سند ازدواج استفاده کنم که 2 ساله نبودن و اینکه زندگی بلاتکلیفی داشتیم و ایشون بیکار هستن و از پس هزینه ها نمیتونن بر بیان؟ چه راهی پیشنهاد میدین که من بتونم رای طلاق و بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

هر کدام از شروط ضمن عقد که نقض شود و در دادگاه ثابت شود حق طلاق را برای شما ایجادمیکند

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با طرح دادخواست به استناد غیبت زوج بیش از 6 ماه در صورتی که عسر و حرج زوجه اثبات گردد حکم طلاق زوجه صادر می گردد البته بهتره در این خصوص وکیل بگیرید چون اثبات عسر و حرج کار تخصصی است.