مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

آیا بعد یک ماه در منزل نبودن من نمی تونم شکایت کنم (البته خودش هم میل به برگشتن نداره) از دست خانمم عدم تمکین بگیرم یا یه راهی باز کنم برای طلاق وگرنه ایشون یه شهرستان دیگه هستن من یه شهرستان دیگه تا کی بلاتکلیفی ایشون حاضر به شکایت نیست منم حاضر به شکایت نیستم البته من حاضر به توافق هستم اما ایشون وکیلش بهش گفته توافق نکن

پاسخ ها :

یک وکیل

چه با توافق چه بدون توافق برای طلاق باید کلیه حق وحقوق ایشان را بدهید و ایشان را راضی کنید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام بله امکان طرح دادخواست الزام به تمکین وجود داره