مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بهاء دستگاه تعمیرات دستگاه

اینجانب دستگاه حفاری رو به پیمانکار اجاره داده ام دستگاه تست شده تحویل پیمانکار گردید پایان قرارداد مرداد 93 و قرار بر این بوده که بعد قرارداد نواقص احتمالی دستگاه برطرف و تحویل گردد بعد قرارداد دستگاه رو به مدت 4ماه به دلیل عدم برطرف کردن نواقص تحویل اینجانب نگردید بعد 4ماه دستگاه را تحویل گرفتم هزینه تعمیرات را پرداخت کردم مبلغ 30میلیون تومان از طلبی اینجانب و هزینه تعمیرات و 4ماه خوابیدن دستگاه از سال 94 تا حالا پرداخت نشده ممنون میشم راهنمایی کنید و چطور میتونم درخواست این چندسال دیرکرد مطالبات را داشته باشم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ابتدا اظهار نامه ارسال دارید و سپس از محکمه الزام به پرداخت اجرت المثل را بخواهید