مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

من پروندم مختومه شد و دادنامه من اینه
خصوص دادخواست خانم ح.م فرزند ر... متولد ... به شماره ملی .........به
طرفیت خوانده ردیف اول آقای ر.الف فرزند م.به خواسته اثبات رابطه زوجیت دائم شرعي في مابین
خواهان و خوانده از تاریخ ......... دادگاه در ماهیت امر با توجه به دادخواست تقدیمی و اظهارات طرفین در
جلسه رسیدگی و اقرار خوانده مبنی بر تصدیق رابطه زوجیت لیکن موقت نه دائم و اظهارات شهود دال بر رابطه
زوجیت دائم و اینکه اصل در رابطه زوجیت دائم می باشد و خوانده می بایست برای اثبات رابطه زوجیت موقت
دلیل ارائه نماید که فی ما نحن فیه دلیل ارائه ننموده است و با توجه به نظریه پزشکی قانونی ضم پرونده مبنی
بر تعلق فرزند به نام ه... به زوجین و نظر موافق قاضی مشاور دادگاه علیهذا خواسته خواهان را وارد و ثابت
و مقرون به صحت تشخیص به استناد مواد 194-198-202-229-230-240و241 قانون آیین دادرسي مدني و مواد
1257-1258-1259-1260-1273-1275-1315-1316و1317 قانون مدني حكم به اثبات رابطه زوجیت دائم في مابین
خواهان و خوانده از تاریخ 20/07/1397 با مهریه 14 سکه بهار آزادی و یک جلد کالم هللا مجید صادر و اعالم مي
دارد و در خصوص خواسته دیگر خواهان فوق الذکر به طرفیت خوانده ردیف اول به خواسته اثبات نسب فرزند ایشان
به نام هستی متولد 15/02/1400 با خوانده به عنوان پدر فرزند، دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی و عدم ارائه
دلیل از ناحیه خوانده و عدم انکار موضوع و نظریه موافق قاضی مشاور،دعوي خواهان را ثابت تشخیص و مستندا
به مواد 194-198-202-229-230-240و241 از قانون آیین دادرسي دادگاه هاي عمومي و انقالب در امور مدني و
مواد 1257-1258-1259-1260-1273-1275-1315-1316-1317 قانون مدني حكم به اثبات نسب فرزندی هستی متولد
15/02/1400 با خوانده به عنوان پدر طفل صادر و اعالم مي نماید.راي صادره حضوري و ظرف بیست روز پس از
ابالغ قابل تجدیدنظرخواهي در محاكم محترم تجدیدنظر استان خوزستان مي باشد و در خصوص خواسته خواهان فوق الذکر
ا
به طرفیت خوانده ردیف دوم اداره ثبت احوال مبنی بر صدور شناسنامه، دادگاه نظر به عدم توجه دعوی به نامبرده مستنداً
به بند 4 ماده 84 و ماده 89 آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی را صادر می نماید قرار صادره حضوري و ظرف بیست
روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهي در محاكم محترم تجدیدنظر استان خوزستان مي باشد.
من شکایتم اثبات زوجیت ثبت واقعه ی ازدواج و شناسنامه بچه وکلا تکلیف من وزندگیم بوده الان ج شکایت من اینه اما ندیدم قاضی اجباری یا لزومی داده باشه ب ایم اقا ک تکلیف من بچه و هرچیز ی ک من خواستم رو انجام بده ... پس ی برگه نوشته به چه درد من میخوره چون طرف من توسط خاتوادش تو کمپ ترک اعتیاده و دسترسی نداره ب هیچ چی و من ب اون .مختومه شده پس این اقا چطور بیخودد تکلیف من و بچه رومشخص کنه

پاسخ ها :

اعتراض به رای دادگاه اثبات زوجیت