مشاوره حقوقی رایگان - گذرنامه

سلام بنده با گذرنامه از مرز شلمچه به کشور عراق عبور کردم و در برگشتن گذرنامه خود را گم کردم به کنسولگری ایران در بصره مراجعه کردم به من برگه عبور دادند ولی برگه عبور برای مرزبانان عراق اعتباری ندارد بنابراین مرا از عراقیا دزدکی عبور دادند و بعد که پا توی ایران گذاشتم به مرزبانان کشورمان برگه عبور را نشان دادم اوکی کردم وارد شدم حالا گذرنامه ام پیدا شد ولی مهر خروج از عراق رو ندارم واگر بخواهم باز به عراق بروم با مشکل مواجه میشوم چون من الان در سیستم عراق هنوز در کشور اونا هستم
خواهشا راهنمایی کنید چه راه قانونی برای این مشکل باید طی کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اداره گذرنامه مراجعه کنید