مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

باسلام و احتـرام
من میخواستـم بدونم بـرای مستقل شدن چیکار بایـد کنم؟
مثلا باید با کجا تماس بگیـرم
چقدر طول میکشه
چون میدونم اگه خانوادم بدونن هرجوری شده منو میکشن که نگن ابرومون رفت
من 2٠سالم هست و شاغلم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر شخصی که به سن 18 سال تمام می رسد می تواند مستقل زندگی کند.
برای زندگی مستقل نیازی به تماس با ارگانی خاص یا حکم دادگاه نیست.
توجه داشته باشید که بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و با یک مشاور خانواده صحبت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای مستقل شدن اقدام خاص قضایی لازم نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید درآمد داشته باشی و خونه ای بتونی اجاره کنی در یک منطقه ابرومند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ب سن قانونی رسیده اسد میتوانید خودتان در مورد امور زندگی تصمیم گیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه منع قانونی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شخصی به سن 18 سال می رسد رشید محسوب می شود و می تواند مستقل زندگی نماید نیازی به نامه دادگاه ندارد و اگر هر شخصی مزاحمتی برای او ایجاد کند میتواند شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون به سن رشد رسیده اید اقدام خاصی نیاز نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما بعد حقوقی دارد و این که همین الان شما مستقل هستید و مسئول اعمال خود و اینکه خانواده و اطرافیان نظر متفاوتی دارند و در عسر و حرج هستید از مشاورین خانواده کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از 18 سالگی میتوانید مستقل زندگی نمایید