مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام علیکم
بنده سال 86 ضامن یک وام مضاربه ای 6 ماه در موسسه مالی اعتباری ... ... قم شده ام و ضمانت من تمام شد. وام گیرنده با پرداخت سود وام را مجدد تمدید می کند و مسوولین وقت بانک مدارک ضمانت بنده را بدون اطلاع و اجازه بنده مجدد در وام جدید استفاده می کنند. از دو سال پیش یعنی بعد از گذشت 11 سال موسسه مالی از بنده و ضامن های دیگر بابت مطالبه وام شکایت کرده که در دادگاه شورای حل اختلاف ما اعتراض کرده و گفتیم اصل مدارک وام ارایه و کارشناسی شود به علت عدم ارایه مدارک اصل مدارک جهت کارشناسی در مدت مقرر دادگاه شواری حل اختلاف دادگاه پرونده را مختومه اعلام کرد. موسسه مالی تا قبل از اعتراض به رای مجدد برای تک تک کلیه مدارک ضمانت بنده و ضامن های دیگر را به صورت جداگانه شکایت می کند و بصورت اسناد تجاری تلقی کرده یعنی برای چک من جدا شکایت کرده، چک ضامن دیگر جدا و سفته ضامن سوم را جداگانه بصورت اسناد تجاری شکایت می کند.
هر چی به قاضی گفتم آقای من معامله ای با بانک نداشته ام چک برای ضمانت بوده و امانت نزد بانک بوده قبول نکرد
و گفت مگه داخل چک نوشتی که بابت چک ، چک قانون خودش داره ، الان بابت چک شکایت کرده اند و ربطی به چیز دیگه نداره ، هرچی گفتم فایده ای نداشت قاضی گفت چک اسناد تجاری قانون داره باید پاس کنی .
خواهش می کنم راهنماییم کنید بعد از 11 سال 12 میلیون پرداختش برای من کارمند خیلی سخته. خیلی خیلی تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

علیه موسسه کاری نمیتوانید بکنید اما بابت وجوهی که پرداخت میکنید میتوانید علیه وام گیرنده شکایت کنید