مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 774 هیئت عمومی دیون عالی کشور

سلام و درود
دیوان عالی كشور در خصوص ضرورت سبق محکومیت قطعی قبلی متهم به ارتکاب جرم معامله با انگیزه فرار از دین و این رای برای کلیه مراجع قضایی و غیر قضایی لازم الاتباع است خواستم بدونم این رای وحدت رویه مربوط به پرونده های کیفری است یا حقوقی
چون همسر من درخواست ابطال سند (فروش ماشین) کرده بعنوان معامله صوری ایا من میتونم با اشاره به این رای وحدت رویه از خودم دفاع کنم یا خیر ؟
با تشکر فراوان