مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

باسلام. سوالم اينه در پرونده مهريه كه زوج بازی در مياره ! زوجه مي تونه چه لايحه هايي بزاره ؟ ببينيد ماشين شو قبل از دادخواست مهريه به مادرش انتقال داده ، ولي با ماشين تردد مي كنه ، مثلا عكس و فيلم دارم از خود زوج كه با اين ماشين ميره سركار ، تو شهر تردد مي كنه ! آيا در اعسار اين اقا ، اين عكس ها قابل قبول هست در دادگاه و نزد اقاي قاضي ؟ كه مهريه قسطي نشه !!!!!

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر بعد از طرح دعوی انتقال انجام گرفته میتوانید درخواست ابطال معامله را طرح کنید وگرنه اگر مالی نتوانید معرفی کنید که به نامش باشد هیچ کاری نمیتوانید بکنید

پرسشگر :

سلام دوباره ، چطور زوج حق اعسار داره ، و اقاي قاضي قسم دروغ و اعسار مرد ها رو قبول مي كنه !!!! ولي اعتراض زوجه مبني بر اينكه اين اقا مثلا ماشين خارجي ميليوني سوار مي شه ! زوجه نمي تونه كاري كنه !
لطفا وكلاي عزيز درست راهنمايي كنيد ،

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با نظر همکار محترم کاملا موافقم