مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

باسلام. حقوق بنده (زوجه) هر ماه به حساب همسرم كارت به كارت مي شد ، ايشون وقتي اين پول جمع شد بعد از گذشت يك سال، وقتي پول رو از ايشون خواستم ، بهم پس ندادن ، حالا كه به اختلاف افتاديم ، بنده از ايشون شكايت حقوقي انجام دادم ، در دادگاه نزد اقاي قاضي ، نياز به چه ادله اي جز پرينت حسابم ، دارم ؟ ؟ ؟ بانك شماره كارت اين آقا رو تاييد كرده ، چطوري من به حق م برسم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شاهد باید برای اثبات ادعا و اینکه واریز وجه بابت بدهی نبوده داشته باشید.

پرسشگر :

سلام دوباره ! زوجه چه بدهي اخه به زوج داره ؟؟؟؟ مطالبه وجه يه دادخواست ساده ست ، لطفا گمراه نكنيد ،،،،، لطفا وكلا ي عزيز بنده رو راهنمايي درست كنيد ، باتشكر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم