مشاوره حقوقی رایگان - درباره قولنامه

آیا قولنامه بنام مادر و یا همسر باشد برای تعویض پلاک نیاز است که شناسنامه آنها نیز باشد؟؟ آیا تیاز به اثبات دارد که مادر ویا همسر شماست ؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با وکالت نامه وجود داشته باشد از هر دوی آن یا اگر امکان پذیر نیست جفت آنها در مراکز تعویض پلاک حاضر شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شخصی که پلاک خودرو به اسم ایشان است میتواند پلاک خودرو را به اسم خریدار انتقال بدهد و