مشاوره حقوقی رایگان - سند به نام زدن

باسلام. من خواستم از یکی موتور بخرم خودم در اصفهان سکونت میکنم و شناسنامم مال کرمانشاه هستش خواستم ببینم سند به نامم میزنن و همچنین تعویض پلاک هم انجام میدن یا نه در ضمن خونه که من داخلش زندگی میکنم سندش به نام اقامه که اونم کرمانشاه هستش خواستم ببینم راه دیگه ای داره ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پلاک اصفهان میخوای باید مدارک احراز سکونت خود در اصفهان را ارائه نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در مورد به نام زدن خود رو با توجه به محل سکونت شما مشکلی نیست اما در خصوص تعویض پلاک بهتر است از طریق پلس راهور پیگیری گنید و به پاسخ قطعی برسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای پلاک هر شهری باید مدارک احراز سکونت در آن شهر را ارائه داد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در اصفهان سکونت دارید بر اساس ادرس محل سکونت پلاک میگیربد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر بخواهید پلاک مربوط به اصفهان بگیرید باید یک قرارداد اجاره با پدرتان در مورد منزل اصفهان تنظیم نمایید یا در اصفهان دفترچه بیمه داشته باشید و به مرکز تعویض پلاک ارائه بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای اخذ پلاک می بایست احراز محل سکونت انجام گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید محل سکونت شما به نحوی احراز شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام محل سکونت برای اخذ پلاک باید احراز شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید جهت احراز سکونت اجاره نامه ویا سند ارائه دهید