مشاوره حقوقی رایگان - احراز ساكن تهران بودن براي تعويض پلاك

با سلام سناسنامه من صادره از تهران هست پلاك ماشينم براي تهران براي انتقال و خريد و استفاده مجدد از پلاك خودم اجاره نامه خونه اي كه با خواهرم هستم به اسم ايشون هست با چه مداركي ميتونم احراز سكونت تهران داشته باشم؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه مشخصات شناسنامه ای شما برای تهران باشد جای نگرانی نیست برای شما
امکان اقدام وجود دارد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به کار شما میتوانیدارائه جواز کسب به نام مالک خودرو، به همراه یک قبض خدماتی که تاییدکننده آدرس مالک خودرو ارایه دهید یا اگر کارمند دولت هستیدارائه معرفی‌نامه از محل خدمت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانیم فیش های واریزی اجاره را ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارکی که تعویض پلاک برای سکونت می‌خواهد از قبیل مدارک شغلی . تحصیلی یا بدفترچه بیمه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادرس محل سکونت فعلی شما باید در تهران باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما مشکلی در این خصوص ندارید نگران نباشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،

از طریق تعویض پلاک پیگیری نمایید و قابل انجام می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اکر شناسنامه صادره از تهران باشد امکان گرفتن پلاک تهران وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای احراز سکونت در تهران، شما به یکی از مدارک زیر نیاز دارید:

1. کارت ملی با آدرس تهران
2. قبض برق، گاز یا تلفن با آدرس تهران در نام خودتان یا خواهرتان
3. مدرک اجاره به نام خودتان یا خواهرتان

همچنین بهتر است با تأمین اجتماعی و یا شهرداری تهران تماس بگیرید تا هم مدارک دقیقتری برای احراز سکونت در تهران بدانید و هم پاسخ به سوالات دیگری که ممکن است داشته باشید، دریافت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی سندی را ارائه کنید که حاکی از این باشد که یا در تهران سکونت دارید یا در تهران اشتغال به حرفه ای دارید که می توانید با ارائه اجاره نامه به نام خودتان، به این مهم دست پیدا کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کدرهگیری به نام خود یا همسر یا پدر و مادر در صورتی که مجرد هستید