مشاوره حقوقی رایگان - اختلال در نظام اقتصادی جمهوری اسلامی به وسیله تشکیل شرکت های هرمی

سلام من حدود هشت ماه پیش از طرف دوستی که سه سال پیش توی مدرسه با هم آشنا شدیم درخواست کاری و تفریحی دریافت کردم و بعد یه ماه رفتم برا دو روز تفریح و به ما گفتن برا یه چیز دیگه آوردم که کارم رو ببینی رفیقتم چکار میکنه بعد نشستیم کار رو دیدیم حرف های بزرگی میزدن دلاری درآمد داره به هر طریقی بود به زور مارو ورود زدن بعد بهمون گفتن گلد کوئست هست ولی چون پول باخت داده بودیم و به همه فامیل زنگ زدم برا پول که روم نمی شد و اعتبار خودمون رو هم خراب کردیم مامور هم ریختن گرفتن مون دوازده نفر بودیم حالا با وثیقه آزادم و هشت نفر مون توی زندان هستن خیلی مفصل هست جریان فقط میخوام بدونم یه نفر همراه مون هست که سرشاخه هست و یکی رو از بیرون می شناختیم و نگفتیم روی حساب رفاقت و خانواده بودن که از سر شاخه ها هستن ازشون شکایت کردیم میتونیم پول مون رو پس بگیریم من ده میلیون زدم به حسابش و چهل میلیون بقیه شون به صورتخدر دلار گرفتن و نقد از حساب گرفتن میشه پس بگیریمش؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت خود را پیگیری نمایید و نتیجه خواهید گرفت