مشاوره حقوقی رایگان - اخلال در نظام اقتصادی

با درود. حدود 13ماه پیش مغازه بنده با مراجعه مامور اداره صمت و آگاهی به علت احتکار پلمپ شد. یک ماه بعد در دادگاه اول بازپرس و بعد دادیار حکم منع تعقیب دادن که با مخالفت دادستان مواجه شد و دادستان کالاهای موجود را بفروش رساند. بعد از آن در کلیه دادگاههای کشور که پرونده به چرخش افتاد از جمله مفاسد اقتصادی بنده تبرئه شدم. چون حجم کالای من در حدود 30تن بود و از زمان خرید 16روز گذشته و در سامانه ها ثبت بوده است. و ظاهراً از ابتدا اقدام دادستان اشتباه بوده. در حال حاضر در آخرین دادگاه انقلاب باز حکم تبرئه گرفتم و منتظرم زمان اعتراض تمام بشه. سوال بنده این هست در صورت عدم اعتراض من برای دریافت وجه خودم باید چه اقدامی انجام بدم. تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رای شما قطعی شد می توانیم به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید و درخواست رفع آن را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم قطعی تبرئه شما ، اگر اجناس توسط
دادستانی ، فروخته شده باشد شما باید دادخواست مطالبه قیمت اجناس طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس را مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید
می توانید وجوه را پس بگیرید