مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام. آيا زوجه مي تونه شكايت ترک انفاق بر عليه شوهري كه ماهانه به عنوان نفقه مبلغي رو به كارت زوجه واريز مي كنه ، انجام بده ؟ بابت اينكه زوج ، او را رها كرده و قصد ادامه زندگي ندارد ؟ و زوجه مدت طولاني بلاتكليف قرار گرفته ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ابتدا باید میزان نفقه شما توسط شورای حل اختلاف مشخص شود لذا باید ابتدا دراین خصوص طرح دعوی کنید. درصورت تمایل تماس بگیرید