مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن خودرو

سلام. من 1سال پیش یک ماشین از نمایشگاه خریدم و با کسی قولنامه نوشتم که سند و پلاک به نامش نبود و فقط وکالت برای فک پلاک در دفتر داشت که من رفتم و فک پلاک کردم بعد متوجه شدم سند قبلا هم به نام نخورده و فقط فک پلاک شده. الان من از نفر قبلی که پلاک به نامش بوده و کسی که سند محضری به نامش هست شکایت کنم یا اینکه از کسی که باهاش قولنامه نوشتم و ماشین رو از اون خریدم.؟ باید از کی شکایت کنم که بیاد سند بزنه و خرج سند رو بدهد و اگه نیامدند چه میشود. لطفا راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

دولت کسی را مالک میشناسد که سند رسمی به نام اوست لذا شما باید علیه مالک رسمی و مالکین قولنامه ای طرح دعوی کنید