مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو در سایت درج آگهی

با عرض سلام، اینجانب یه خودرو 206 مدل 82 داشتم که در سایت برای فروش گذاشتم، در سایت قید کردم که خودرو تمام رنگ هست و شاسی جلو ضربه داره اما زیر پام هست و از لحاظ فنی مشکلی نداره، خریدار اومد پای ماشین و ماشینو دید و ماشینو معامله کرد کل پولشم واریز کرد، الان بعد از 10 روز اومده میگه شاسی جلو چون ضربه داره ماشین صدا میده بردم نشون دادم گفتن 10میلیون خرجش هست یا باید بدی یا ازت شکایت میکنم، در صورتی که ماشینو ایشون دیده و سوار شده و میدونسته هم که شاسی ضربه داره، حالا میخوام بدونم اگه ازم شکایت کنه من محکوم میشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر با ‌شرایطی امکان فسخ وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله محکوم میشید البته قبل از فسخ باید اظهارات تکمیلی شما شنیده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضربه شاسی در قرارداد قید نشده باشد امکان طرح دعوا از طرف خریدار وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر معایب خودرو در مبایعه‌نامه
ذکر نشده باشد و خودرو دارای عیب اساسی باشد خریدار با شرایط خاصی ، میتواند مطالبه خسارت نماید