مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من کارمند بانک هستم و الان 18 سال است با خانمم زندگی می کنم و دارای 3 فرزند هستم چند روز پیش ابلاغیه ای برام آمد که خانمم رفته شکایت کرده که من از سال 95 نفقه به او ندادم و او به عسر و حرج افتاده من اصلا نمیدونم نفقه یعنی چه ؟ الان خانه 3 طبقه رفاهیات کامل منزل لباسشویی ظرفشویی کولر گازی و هرچی فکرشو بکنید از ان طرف خرید های ماهانه امکانات برای فرزندان و همه چیز حالا نامه اومده باید در تاریخ 25 بیایید حل اختلاف من باید چیکار کنم ایا باید وکیل بگیرم گیج شدم یعنی با چه رویی میخواد دیگه با من زندگی کنه اخه ادم اینقدر پست میشده

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام در این خصوص حتما وکیل بگیرید

یک وکیل

نفقه و مهریه حق زن هست و مکلف به پرداخت آن هستید. مطالبه آن نشانه پستی نیست بلکه نشانه قانونمداری وی می باشد.