مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

باسلام حدود یک سال پیش قراردادی را با شخصی بابت زمین امضا کردم و پس از چند برابر شدن تورم و افزایش ملک طرف زیر قولش زد و از من بابت خیانت در امانت جعل و استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کرد که حتی منجر به این شد که من روز دادگاه نتونستم وثیقه جور کنم و یک شب به زندان رفتم و پس از طی مراحل دادگاه بنده با ارائه مستندات تبرئه شدم. حال اگه بخوام بابت ادعای شرف و تهمتهایی که به بنده وارد شده و واقعا آبروی بنده را برده شکایت کنم با چه عنوانی باید جلو برم و نهایتا دادگاه چه احکامی صادر میکند.

ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

همین توضیحات مبنای شکایت کیفری است . نتیجه بستگی به تشخیص قاضی دارد