مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسر بعد از فوت شوهر

شوهر بنده همسر اولشون فوت کردن و دختر ایشان که از همسر اول میباشد یکسال قبل از خدمت سربازی پسرش از شوهرش جدا شده و صیغه 99ساله خواندن، حال با توجه به اینکه همسر اینجانب فوت کرده سهم من از حقوق شوهرم چقدر میباشد، در ضمن دختر ایشان شاغل به کار در داروخانه هست ولی بیمه نیست، آیا راه حلی وجود دارد که حقوق به دختر تعلق نگیره،، سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به بیمه یا سازمانی که حقوق بازنشستگی را پرداخت میکند مراجعه کنید و موضوع را گزارش تا رسیدگی کنند