مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی تبعیت از همسر

با عر ض سلام و ادب
بنده پرستار رسمی بیمارستان دولتی در شهرستان هستم مدت یکسال به دلیل شرایط کاری همسرم (بساز بفروش) در تهران سکونت دارم و فرزند م در تهران تحصیل میکند و در این مدت اینجانب بعد از استفاده مرخصی در غیبت بسر میبرم لطفا بنده را در استفاده از شرایط انتقالی راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

انتقال بدون موافقت مبدء و مقصد و با رعایت تشریفات قانونی ممکن نیست .