مشاوره حقوقی رایگان - متوالی یا متناوب بودن سختی کار

با سلام. میخواستم بدونم ایا گرفتن بیمه بیکاری ایا سختی کار رو قطع میکنه یعنی متناوب میشه. مثلا من 11 سال در یک شرکت که کار سخت و زیان اور هست کار کردم و بنا به مشکلاتی اومدم بیرون و 2 سال بیمه بیکاری گرفتم و قبل از اینکه بیمه بیکاریم تموم بشه دوباره در همون شرکت مشغول بکار شدم. الان آیا همون کلا 20 سال با سختی کار من بازنشست میشم؟ یعنی 9 سال دیگر؟؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام به نظر اینجانب رابطه کاری شما قطع نشده و بابت اون 11 سال سختی کار به شما تعلق می گیرد ولی بابت اون دو سال خیر