مشاوره حقوقی رایگان - خالی کردن ملک استیجاری

سلام من از 16خرداد امسال ملکی رو اجاره کردیم از اواسط بهمن گفتیم میخواهیم تخلیه کنیم میگه من خرداد پول شما رو میدم میگم میریم شکایت می‌کنیم میگه برو بکن نمی‌دونم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون قرارداد اجاره عقد
لازم است و قبل از اتمام مهلت اجاره ، طرفین نمیتوانند قرارداد را فسخ و خانه را تخلیه نمایند مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد

و اگر در قرارداد شرط شده باشد شما باید ابتدا ملک را تخلیه نمایید و بعد اظهارنامه مبنی بر تخلیه ملک برای موجر ارسال نمایید و سپس
تخلیه ملک را تامین دلیل نمایید و

و برای مطالبه مبلغ رهن باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است وفق آن می‌بایست عمل شود.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
چون عقد اجاره عقد لازمه و برای اقاله (فسخ) هردو طرف باید راضی باشند حق با مالک. وشما امکان شکایت ندارید
مگر اینکه مستاجری رو با توافق مالک جایگزین کنید.