مشاوره حقوقی رایگان - الکل در عرق گلاب

سلام علیکم 6/5 لیتر عرق کلاله گل نسترن را برای معالجه کبد کلیه و مفاصل و قلب از شخصی در تهران خریده و بعلت امتحان نمونه که همراه بود و الکلی نبود به تبلیغ فروشنده اطمینان کردم و بدون اختفاء با اتوبوس به رشت می رفتم در ایستگاه رودبار مرا به کلانتری دلالت و یک شب نگه داشته فردا به بازپرسی بردند با توجه به سنم که بالای 60 سال است و تاکنون هیچگونه سابقه کیفری و حقوقی نداشته ام تقاضای آزمایش محموله را کردم پزشک قانونی 4/5 چهارونیم درصد الکل اعلام کرده و من به سوابق مثبت دوران خدمت و حسن شهرت و حضور در جبهه اشاره و تقاضای رأفت اسلامی کردم متاسفانه بازپرس درصد اعلامی را به دادستان ننوشته و طبق مواد 265 و 264 دادرسی کیفری و 702مجازات اسلامی بخش تعزیرات را خواسته است . الان به دادگاه 101 کیفری 2 باید بروم . چه دفاعی باید بکنم . بنده حسن شهرت بسیار زیادی دارم و مطلقا اهل هیچ خلافی نیستم این موضوع خیلی ناراحت کننده است . اغلب مردم این بازپرس را خشن و فاقد رأفت می دانند .من چگونه دفاع کنم آیا گرفتن وکیل تاثیری دارد؟ در صورت محکومیت به چه مواردی محکوم می شوم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر وکیل اختیار کنید بهتر است. لیکن باید عدم سونیت خود را در نگهداری و حمل مشروب کشف شده نزد قاضی اثبات نمایید .